Alle, der er interesseret  i Holbæk Garden kan optages som medlemmer. Foreningens medlemsskare består primært af forældre til nuværende gardere og grundskoleelever.  Dertil kommer flere tidligere gardere og andre, der af forskellige årsager ønsker at støtte Holbæk Garden. 

Kontingent
Kontingentet gælder for ét års medlemskab og udgør min. kr. 100,-.
Større beløb modtages altid gerne og vil blive anvendt i overensstemmelse med foreningens formål.

Beløbet kan overføres til foreningens konto i Sparekassen Sjælland, reg. 0521, konto 2004443,  med angivelse af navn og adresse.

Hvad laver foreningen
Forældre og støtteforeningen bidrager til Holbæk Gardens virke såvel økonomisk som i form af praktisk hjælp.
Foreningen har en række faste og tilbagevendende opgaver gennem året og dertil kommer løbende nye, større og mindre opgaver!

Bl.a. står foreningen for opsætning, båltænding, oprydning i Strandparken i forbindelse med sankthans og andre arrangementer i Strandparken. Desuden løses praktiske opgaver ifm. afvikling af øveweekend, hyggewekend, fødselsldagskoncert samt  div. bootcamps.

Har du mulighed for at hjælpe med noget praktisk, f.eks. bagning af boller til fryseren, afkrydsning eller andet er du velkommen til at kontakte én fra F&S bestyrelsen. Se nedenstående.

Formand:
Susanne Terp-Sørensen 
Mobil: 26178665
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kasserer:
Annette Rise
Tlf.: 6178 3344
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi er at finde på nævnte tlf. og mails samt i kælderen hver tirsdag i tidsrummet kl. 18.00-21.00 på adressen Søndre Skole, Gl. Ringstedvej 32E, 4300 Holbæk

Reklame_slideshow